Seura

Lohjalaiset koulut voivat tilata maksuttoman ringetteopastuksen koulun liikuntatunnille tai liikuntapäivään.

”Ringette on todellinen ilopeli, älypeli ja yhteispeli”

Ringetteä liikuntapäivänä
 
Haluatko tarjota koulusi oppilaille mahdollisuuden pelata ringetteä koulun liikuntapäivänä tai liikuntatunnilla. Sovi ajankohta, niin tulemme mailojen ja renkaiden kanssa antamaan opetusta lajin hienouksissa. Ringette sopii koululiikuntaan yhtä hyvin tytöille kuin pojillekin. Lajista pääsee nauttimaan jo vähäisemmälläkin luistelutaidolla, sillä rengasta on helppo kuljettaa ja pelin säännöt ”pakottavat” yhteispeliin. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ringette.lohja@gmail.com

Apple Tree Ringette ry on vuonna 2020 perustettu lohjalainen ringetteseura. Toimintaamme kuuluu Lohjan jäähallilla pidettävä luistelu- ja ringettekoulu sekä kouluille tarjottava maksuton ringetteopetus. Pyrimme siihen, että harrastaminen olisi mahdollisimman edullista ja helppo aloittaa. Vaikka ringette mielletään tyttöjen lajiksi, meidän luistelukouluun ovat tervetulleita myös pojat.

Tyttöjen joukkuetoiminta käynnistetään jos sille löytyy kysyntää, aktiivisia toimijoita vanhemmista ja saamme lisää jääaikaa. Ringetteä voi pelata 3 vuotiaista aina aikuisiin ikäluokkiin asti. Harrastaa voi SM-tasolla tai ihan vain omaksi ilokseen.

Etsimme joukkoomme aktiivisia ihmisiä. Jos olet kiinnostunut lasten ohjaamisesta, viestinnästä, yleisestä seuratoiminnasta tai vaikka talouden hoitamisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Apple Tree Ringette ry on Suomen Ringetteliitto ry:n jäsen. Lisää ringetestä, lajin säännöistä ja liiton toiminnasta löydät täältä.

Lohja on tunnettu omenakaupunki ja siitä seuramme on saanut nimensä. Logossa omenat on korvattu renkailla ja haluamme sillä viestittää, että meillä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä tulevaisuudessa. Logon on suunnitellut Jonna Hoffrén, GoMedia

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: