Seura

Taustaa

Apple Tree Ringette ry on vuonna 2020 perustettu lohjalainen ringetteseura. Seuran puheenjohtaja on Marika Långström ja hallituksen jäsenet ovat Jani Indrén, Miia Sjögren-Laaksonen, Minka Montonen sekä Atte Veijola. Toimintaamme kuuluu Lohjan jäähallilla pidettävä luistelu- ja ringettekoulu, E/D-tyttöjen (alle 14 v.) joukkue sekä kouluille tarjottava maksuton ringetteopetus. Pyrimme siihen, että harrastaminen olisi mahdollisimman edullista ja helppo aloittaa. Vaikka ringette mielletään tyttöjen lajiksi, meidän luistelukouluun ovat tervetulleita myös pojat.

Seuramme tyttöjen E/D-joukkue pelaa kaudella 2023-2024 Etelä-Suomen aluesarjaa yhdistelmäjoukkueella vantaalaisen Ringette Walapaisin kanssa. Olemme lisäksi kasaamassa G-joukkuetta (alle 8-vuotiaat), jonka kanssa pelaamme PeliBailuja ja osallistumme muihin turnauksiin. Toimintaa laajennetaan myös höntsän puolelle heti kun Taimiston tekojää Lohjalla valmistuu. Ringetteä voi pelata 3 vuotiaista aina aikuisiin ikäluokkiin asti. Harrastaa voi SM-tasolla tai ihan vain omaksi ilokseen.

Apple Tree Ringette ry on Suomen Ringetteliitto ry:n jäsen. Lisää ringetestä, lajin säännöistä ja liiton toiminnasta löydät täältä.

Lohja on tunnettu omenakaupunki ja siitä seuramme on saanut nimensä. Logossa omenat on korvattu renkailla ja haluamme sillä viestittää, että meillä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä tulevaisuudessa. Logon on suunnitellut Jonna Hoffrén, GoMedia

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan.

Ringette on mitä mainioin koululiikuntalaji

Ringette on todellinen ilopeli, älypeli ja yhteispeli, joka soveltuu niin koululiikuntaan kuin perheen yhteiseksi liikuntalajiksi ulkojäille. Lohjalaiset koulut voivat tilata meiltä maksuttoman ringetteopastuksen koulun liikuntatunnille tai liikuntapäivään talven aikana.

Haluatko sinä tarjota koulusi oppilaille mahdollisuuden pelata ringetteä koulun liikuntapäivänä tai liikuntatunnilla. Sovi ajankohta, niin tulemme mailojen ja renkaiden kanssa antamaan opetusta lajin hienouksissa. Ringette sopii koululiikuntaan yhtä hyvin tytöille kuin pojillekin. Lajista pääsee nauttimaan jo vähäisemmälläkin luistelutaidolla, sillä rengasta on helppo kuljettaa ja pelin säännöt ”pakottavat” yhteispeliin. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ringette.lohja@gmail.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: