Seura

Ringette on mitä mainioin koululiikuntalaji

Ringette on todellinen ilopeli, älypeli ja yhteispeli, joka soveltuu niin koululiikuntaan kuin perheen yhteiseksi liikuntalajiksi ulkojäille. Lohjalaiset koulut voivat tilata meiltä maksuttoman ringetteopastuksen koulun liikuntatunnille tai liikuntapäivään talven aikana.

Haluatko sinä tarjota koulusi oppilaille mahdollisuuden pelata ringetteä koulun liikuntapäivänä tai liikuntatunnilla. Sovi ajankohta, niin tulemme mailojen ja renkaiden kanssa antamaan opetusta lajin hienouksissa. Ringette sopii koululiikuntaan yhtä hyvin tytöille kuin pojillekin. Lajista pääsee nauttimaan jo vähäisemmälläkin luistelutaidolla, sillä rengasta on helppo kuljettaa ja pelin säännöt ”pakottavat” yhteispeliin. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ringette.lohja@gmail.com

Taustaa

Apple Tree Ringette ry on vuonna 2020 perustettu lohjalainen ringetteseura. Toimintaamme kuuluu Lohjan jäähallilla pidettävä luistelu- ja ringettekoulu, E-tyttöjen (alle 12 v.) joukkue sekä kouluille tarjottava maksuton ringetteopetus. Pyrimme siihen, että harrastaminen olisi mahdollisimman edullista ja helppo aloittaa. Vaikka ringette mielletään tyttöjen lajiksi, meidän luistelukouluun ovat tervetulleita myös pojat.

Seuramme tyttöjen joukkue pelaa toistaiseksi ystävyysotteluita ja turnauksia, mutta jatkossa olemme kiinnostuneita myös Etelä-Suomen sarjasta. Toimintaa laajennetaan myös höntsän puolelle heti kun Taimiston tekojää Lohjalla valmistuu. Ringetteä voi pelata 3 vuotiaista aina aikuisiin ikäluokkiin asti. Harrastaa voi SM-tasolla tai ihan vain omaksi ilokseen.

Etsimme joukkoomme aktiivisia ihmisiä. Jos olet kiinnostunut lasten ohjaamisesta, viestinnästä, yleisestä seuratoiminnasta tai vaikka talouden hoitamisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Apple Tree Ringette ry on Suomen Ringetteliitto ry:n jäsen. Lisää ringetestä, lajin säännöistä ja liiton toiminnasta löydät täältä.

Lohja on tunnettu omenakaupunki ja siitä seuramme on saanut nimensä. Logossa omenat on korvattu renkailla ja haluamme sillä viestittää, että meillä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä tulevaisuudessa. Logon on suunnitellut Jonna Hoffrén, GoMedia

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: