Luistelukoulun ilmoittautuminen avattu

Luistelukoulun syyskauden ilmoittautuminen on nyt avattu Suomisport.fi palveluun ja pääsemme aloittamaan pienempien kanssa sunnuntaina 21.8. klo 10.

Tule mukaan Apple Tree Ringette ry:n luistelu- ja ringettekouluun ajalle 21.8.-18.12.2022. Harjoituskertoja on yhteensä 16-18 (jos turnauksia). Harjoittelemme Lohjan jäähallissa aina sunnuntaisin klo 10-11. Harjoittelemme kahdessa-kolmessa eri ryhmässä; luistelukoulu, Pikku-G ja F/E-joukkue. F/E-joukkue ja Pikku-G harjoittelevat myös torstaisin klo 17.45 – 18.45.

Luistelukouluryhmä on tarkoitettu 3-8 vuotiaille lapsille, jotka haluavat oppia luistelun perustaidon. Harjoittelu on monipuolista ja lapsilähtöistä sekä sisältää paljon luisteluleikkejä ja teemoja satumaailmasta. Luistelu kehittää lapsen liikunnallisia valmiuksia ja tasapainoa. Onnistumiset tuovat lisäksi iloa ja rohkeuskin kasvaa samalla. Kauden aikana on myös teemapäiviä (Halloween ja joulu) sekä kaveripäivä.

Pikku-G on tarkoitettu alle 8 vuotiaille tytöille ja pojille, joilla on jo kokemusta luistelusta. Harjoittelemme eteen- ja taaksepäin luistelua sekä käännöksiä ja jarrutuksia. Kaikkea, mikä parantaa luistelua ja lisää nopeutta. Luistelun hauskuutta lisäämme harjoittelemalla ringetterenkaan laukomista, syöttelyä ja pelaamalla pienpeliä. 

Tyttöjen F/E-joukkue harjoittelee ringetteä ja osallistuu turnauksiin sekä pelaa ystävyysotteluita

Luistelukoulu- ja Pikku-G ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu Suomiport.fi sivustolla. Syyskauden hinta on 90 – 130 EUR ja sen lisäksi luistelukoululisenssi. Luistelukoululisenssin voit ottaa joko vakuutuksella tai ilman vakuutusta, jos perheesi omat vakuutukset kattavat myös liikunnan. Lisenssivaihtoehdot (LK1 tai LK2) löydät niin ikään Suomisportista ilmoittautumisen yhteydessä. Lisätietoja lisensseistä Suomen Ringetteliiton sivuilta ringette.fi/ice card info

Ohjaajina toimivat Merja, Minka, Miia ja Tiina. Lisäksi toivomme vanhemmista ns. apuohjaajia. Mailan saa lainaksi luistelukoulun ajaksi, mutta voimme myös tilata omia mailoja ryhmätilauksena.

Luistelun oppimisen kannalta on oleellista, että luistimet ovat sopivan kokoiset ja terät ovat terävät. Suosittelemme luistimien hankkimista käytettynä, jolloin ei tule ostettua liian isoja luistimia. Ns. jääkiekkoluistimet sopivat paremmin luisteluharjoitteluun, koska emme harjoittele hyppyjä, mutta myös kaunoluistimilla voi toki osallistua.

Liikunnallisin terveisin ja tervetuloa mukaan. Lisätietoja Merja Hedman 0442798383 tai ringette.lohja@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: