Jää kutsuu kahdesti viikossa

Joukkueen tytöt ovat innoissaan, kun uusi kausi taas pyörähtää käyntiin ja jäälle pääsee kaksi kertaa viikossa.

Apple Tree Ringeten joukkue koostuu 2010-2013 syntyneistä tytöistä, jotka ovat harrastaneet lajia edellisestä kaudesta lähtien. Emme osallistu Etelä-Suomen aluesarjaan, mutta pelaamme kauden aikana harjoituspelejä ja turnauksia. Mukaan voi tulla hyvin matalalla kynnyksellä; hieman luistelutaitoa ja halu oppia lisää sekä kiinnostus pelaamiseen riittää.

Edellisellä kaudella meillä oli vain yksi jäävuoro viikossa, mutta nyt pääsemme harjoittelemaan torstaisin klo 17.45 – 18.45 sekä sunnuntaisin klo 10 – 11. Jäällä on samaan aikaan seuran ringette- ja luistelukoulu, joka harjoittelee toisessa päädyssä. Harjoittelemme tietysti luistelua sekä ringeten lajitaitoja, mutta myös pelaamme pienpeliä jokaisessa harjoituksessa, sillä sehän on juuri hauskinta. Lisää kuvia ja tietoa joukkueen sivulta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: