Minileirillä hauska ohjelma

Apple Tree Ringette järjestää yhden päivän Minileirin la 2.7. klo 10 – 18. Aloitamme päivän ringetteharjoituksilla Kisakallion Urheiluopiston jäähallissa klo 10 – 11 ja lounaan jälkeen siirrymme Hiidenveden rannalle, jossa päivä jatkuu viestien, kisailujen, keppihevostelun, suppailun, uimisen ja saunomisen merkeissä. Ohjelmassa on siis kaikkea mahdollista, kesäistä hauskaa. Leiri on tarkoitettu lohjalaisille lapsille, jotka tulevalla kaudella tulevat luistelu- ja ringettekouluun tai peliryhmään (8-12 v.) Tule mukaan. Leirin hinta on 30€/lapsi. Ilmoittautumiset 19.6. mennessä ringette.lohja(at)gmail.com.

Toivottavasti pääsemme jään viileydestä nauttimaan kesän lämmöstä. Ainakin ohjelma on hauska ja monipuolinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: