Parasta on luistelu ja etenkin pelaaminen

Luistelutaitoa voi kehittää niin monella tavalla. Pienimpien lasten kassa on hyvä lähteä liikkeelle erilaisten leikkien avulla. Taito ja tasapaino sekä rohkeus kasvavat siinä aivan huomaamatta ja hyvä luisteluasento kehittyy nopeasti. Leikit on hyvä pitää aika lyhyinä ja vaihtelevina, koska lapset väsyvät nopeasti.

Vähän vanhempien tai jo enemmän luistelleiden kanssa voidaan jo tehdä systemaattisempia harjoituksia ja monipuolistaa luistelutaitoa sekä tehdä useampia toistoja. Parasta tuntuu kuitenkin olevan se, kun pääsee pelaamaan ja taistelemaan muita vastaan. Voi sitä riemua, kun saa onnistuneen syötön tai maalin vaikka vain pelaillaan harjoituksissa. Ringette tarjoaa jo hyvin alkuvaiheessa paljon onnistumisen elämyksiä ja taitoja voi sitten parantaa ihan loputtomasti.

Anna ja Elsa teema innosti tyttöjä

Sunnuntaina 20.2. päättyvä Anna ja Elsa teemalla toteutettu kolmen kerran luistelukurssi Lohjan jäähallissa on saanut innostuneen vastaanoton. Kaikkiaan noin 40 tyttöä liikkui jäällä leikkien ja samalla kehittäen tasapainoa luistimilla. Monelle luistelu jäähallissa oli ihan ensimmäinen kerta ja ringettemailakin taisi olla uusi tuttavuus lähes kaikille. Ohjaajina toimivat Kiekko-Espoo Ringeten nuoret Annen ja Iran johdolla. Lämmin kiitos kaikesta avusta ja opeista, joita teiltä saimme. Kurssin ideana oli laittaa lapset liikkeelle leikin varjolla, jolloin he tutustuvat jäähän ja samalla omaehtoisesti löytävät tasapainon ja luistelu lähtee kehittymään ihan luonnostaan. Apple Tree Ringeten luistelukoulun kausi jatkuu vielä 10.4. asti. Innokkaimmat voivat ilmoittautua mukaan vielä loppukaudeksi hintaan 29 EUR. Ilmoittautumiset sähköpostilla ringette.lohja@gmail.com

Lapset kuuntelivat tarkkaan

… ja sitten liikkeelle

Leikkien luistelu kehittyy kuin huomaamatta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: