Elsa ja Anna luistelu- ja ringettekurssi tulee helmikuussa

Järjestämme tytöille matalankynnyksen mahdollisuuden tulla mukaan luistelemaan satumaisella jääprinsessojen teemalla kanssamme. Samalla lapsi pääsee ohjatussa turvallisessa ympäristössä tutustumaan jäähän ja luisteluun.

Elsa ja Anna luistelu- ja ringettekurssilla lapsi pääsee harjoittelemaan luistelua taikamaailmassa seikkaillen. Kurssilla totutellaan luistimiin sekä luistelun ja lajin alkeisiin hauskojen leikkien merkeissä. 

Loistava tilaisuus myös perheen eri ikäisille siskoksille harrastaa samaan aikaan! Mukaan tarvitsette vain luistimet, kypärän ja paksummat talvihanskat sekä ulkohousut.

Kurssi järjestetään helmikuussa Lohjan jäähallissa seuraavasti: 6.2, 13.2 ja 20.2 klo 10-11. Paikkoja on rajoitetusti. Huomaathan, että lapsen ei tarvitse etukäteen osata luistella – harjoittelemme yhdessä. Koronarajoitusten niin salliessa vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle, erityisesti, jos lapsi tarvitsee alkuun vielä tukea.

HUOM! Haluamme painottaa, että Apple Tree Ringette noudattaa koronaan liittyviä rajoituksia ja suosituksia. Tulemme ilmoittautumisen jälkeen lähettämään teille vielä lisäinfon sekä ajankohtaiset koronaohjeistukset. 

Osallistujia ei ole vakuutettu seuran puolesta eli osallistujat vastaavat itse vakuutusturvastaan.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: ringette.lohja@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: