Haluatko kokeilla ringetteä?

Mailat ja renkaat ovat vapaasti lainattavissa Lohjan jäähallilla, kaukalon päädyssä. Niitä voivat lainata niin koululuokat, päiväkotiryhmät kuin kuka tahansa. Pienimmille maila voi jopa tuoda kaivattua turvaa jäällä ja antaa lisää intoa luistelun opetteluun. Rengasta on helppo kuljettaa ja kiva syöttää kaverille. Ja jos porukka innostuu, niin aina voi laittaa pelin pystyyn. 

Matalan kynnyksen liikunta on ajankohtaista kautta Suomen. Myös meidän seuramme haluaa olla mahdollistamassa lohjalaisten lasten ja perheiden liikkumista. Pidetään siis välineistä hyvää huolta ja palautetaan ne takaisin käytön jälkeen, kiitos.

Mailat löytyvät kaukalon päädystä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: