Syyskauden luistelu- ja ringettekoulu

Luistelu on monipuolinen liikuntamuoto lapselle. Tule mukaan Apple Tree Ringette ry:n luistelu- ja ringettekouluun ajalle 26.9. – 19.12.2021. Harjoituskertoja on yhteensä 13. Harjoittelemme Lohjan jäähallissa aina sunnuntaisin klo 10-11. Harjoittelemme kahdessa-kolmessa eri ryhmässä; alkeisryhmä, edistyneet ja vanhempien kuntoryhmä.

Alkeisryhmä on tarkoitettu 3-8 vuotiaille lapsille, jotka haluavat oppia luistelun perustaidon. Harjoittelu on monipuolista ja lapsilähtöistä. Luistelu kehittää lapsen liikunnallisia valmiuksia ja tasapainoa. Onnistumiset tuovat lisäksi iloa ja rohkeuskin kasvaa samalla.

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomiport.fi sivustolla. Syyskauden hinta on 70 EUR ja ilmoittautumaan pääset tästä.

Edistyneiden ryhmä on tarkoitettu 6-12 vuotiaille tytöille ja pojille, joilla on jo kokemusta luistelusta. Harjoittelemme eteen- ja taaksepäin luistelua sekä käännöksiä ja jarrutuksia. Kaikkea, mikä parantaa luistelua ja lisää nopeutta. Luistelun hauskuutta lisäämme harjoittelemalla ringetterenkaan laukomista, syöttelyä ja pelaamalla pienpeliä.

Ilmoittautuminen tapahtuu Suomisport.fi sivustolla. Syyskauden hinta on 70 EUR ja ilmoittautumaan pääset tästä.

Aikuisten kuntoryhmä perustetaan, jos vanhempien joukosta löytyy intoa ja luistelutaitoa hauskaan pelaamiseen. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Kaikilta luistelu- ja ringettekoululaisilta edellytetään myös lisenssin hankkimista. Lisätietoja lisenssivaihtoehdoista saat Suomen Ringetteliiton sivuilta www.ringette.fi ja sieltä kohta Ice Card.

Tule mukaan:

Hanki Suomen Ringetteliiton luistelukoululisenssi osoitteesta Suomisport.fi. Luistelukoululisenssin voit ottaa joko vakuutuksella tai ilman vakuutusta, jos perheesi omat vakuutukset kattavat myös liikunnan.

Saat mailan ja renkaan lainaksi luistelukoulun ajaksi.

Seuramme erikoisuus on se, että samalla kun lapset saavat opetusta luistelussa, vanhemmat voivat pelata ringetteä pienpelinä kaukalon toisessa päässä. Se on paitsi loistavaa kuntoilua, niin todella hauskaa.

Jokaisella ryhmällä on 1/3 kaukalosta käytössä.

Luistelun oppimisen kannalta on oleellista, että luistimet ovat sopivan kokoiset ja terät ovat terävät. Suosittelemme luistimien hankkimista käytettynä, jolloin ei tule ostettua liian isoja luistimia. Ns. jääkiekkoluistimet sopivat paremmin luisteluharjoitteluun, koska emme harjoittele hyppyjä.

One thought on “Syyskauden luistelu- ja ringettekoulu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: